Ο πυρετός του Markley’s Brain: Hodge Podge

Αυτή η δημοσίευση κατατίθεται στο πλαίσιο:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις καθώς και στήλες

Wayne Markley

Με τον Wayne Markley

Ως γενικός κανόνας, όταν συνθέσω αυτό το blog προσπαθώ καθώς και εστίαση σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή δημιουργό ή ακόμα και έναν εκδότη. ΟΧΙ αυτη τη φορα. Αυτό το blog θα αξιολογήσω ένα μείγμα πραγμάτων, μερικούς νέους αριθμούς που μόλις βγήκαν (και έχουν φτάσει στο νούμερο δύο μέχρι τώρα), ωστόσο μου άρεσε τόσο πολύ που ήθελα να μιλήσω γι ‘αυτούς. Ένα miniseries που γίνεται ουσιαστικά από τη στιγμή που το ελέγξατε, ωστόσο, για άλλη μια φορά είναι τόσο μεγάλη που ήθελα να το επισημάνω καθώς και να τραγουδήσω τις επαίνους του, καθώς και τέλος ένα περίεργο βιβλίο, δηλαδή για τους νεότερους επισκέπτες (συνιστάται για 8 ως Λοιπόν, όπως), ωστόσο, μπορεί να απολαύσει από οποιονδήποτε. Είναι επίσης ένα υβρίδιο ενός γραφικού βιβλίου, καθώς και ένα βιβλίο πεζογραφίας, καθώς χρησιμοποιεί και τα δύο κείμενο που αναμειγνύεται με διαδοχικές σελίδες κόμικς για να παράγει μια μοναδική ιστορία που είναι εξαιρετικά γοητευτική και διασκεδαστική.

Εκδηκητές #2

Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν ήμουν ενθουσιασμένος με όλους τους τίτλους των εκδηκητών τα τελευταία δέκα χρόνια. Ανακαλύπτω ότι υπήρχαν τόσο πολυάριθμα, όσο και κανένας από αυτούς δεν με ενθουσιαζόταν όπως η αρχική σειρά έκανε πίσω την ημέρα. Μου άρεσε ο Roy Thomas/John Buscema καθώς και ο Steve Englehart, εκτός από τον Roger Stern’s. Καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών μου φαίνεται ότι ολόκληρο το ομαδικό πνεύμα των εκδηκητών χάθηκε ή αραιώθηκε. (Όχι ότι δεν υπήρξαν περιστασιακά σπουδαία τόξα ιστορίας.) Μόλις πρόσφατα θαυμάζοντας όταν ξεκίνησε και πάλι τους εκδηκητές με ένα νέο #1. Για την καταγραφή, έχω μισήσει αυτή τη συνεχή επανεκκίνηση των τίτλων, καθώς και το Marvel μπορεί να είναι το χειρότερο σε αυτό. Αλλά, δυστυχώς, με έκαναν να φάω τα λόγια μου όπως μου αρέσει αυτή η νέα έκδοση των εκδηκητών. Είναι γραμμένο από τον Jason Aaron καθώς και τον Ed McGuinness καθώς και τον Mark Morales. Είναι μόνο δύο προβλήματα μέχρι στιγμής, ωστόσο, όχι μόνο φαίνεται εκπληκτικό, επίσης έχει όλα τα στοιχεία των εκδηκητών που αγαπώ. Το πρώτο πρόβλημα είναι ουσιαστικά ο Tony (Iron Man) Stark, ο Steve (Captain America) Rogers καθώς και ο Thor που κάθεται σε ένα μπαρ που πίνει καθώς και να συζητήσει τι ήταν οι εκδηκητές στην αρχή καθώς και αυτό που έπρεπε να είναι. Ενώ αυτή η ιστορία λέγεται όταν για άλλη μια φορά μια γη που καταστρέφει την κοσμική απειλή αρχίζει να συμβαίνει. Με το δεύτερο πρόβλημα έχει εισαχθεί πολύ περισσότερο από τη νέα ομάδα. Δεν είναι σε αυτό το σημείο μια συνεκτική ομάδα ακόμα, ωστόσο όλα τα μέρη είναι καλά σχεδιασμένα. Η ιδέα της ομάδας έχει οριστεί, οι παίκτες εισάγονται καθώς και η γη χρειάζεται εξοικονόμηση. Αυτό το βιβλίο έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή του My θα έπρεπε να ελέγξει την λίστα με μόνο δύο θέματα. Το πρώτο πρόβλημα που προσφέρθηκε αμέσως καθώς και πήγε σε μια δεύτερη εκτύπωση, ώστε να μπορείτε να το ανακαλύψετε ακόμα. Αν όλες οι αναδημιουργίες του Marvel είναι τέτοιες όπως αυτό, τότε θα απομακρύνω τη μνησικακία μου καθώς και το νέο θαύμα με ανοιχτές αγκάλες. Θα πρέπει να σημειώσω στο εξώφυλλο των νέων προβλημάτων στο γωνιακό κουτί όπου δηλώνει #1, επίσης, έχει σε εξαιρετικά μικρή εκτύπωση LGY #691 (Legacy #) για εμάς dweebs που θέλουν την αρχική μας αρίθμηση να διατηρηθεί γύρω. Μπράβο Marvel.

Αναλογικό #1

Το Analog είναι ένα νέο βιβλίο από την εικόνα από την καινοτόμο ομάδα του Gerry Duggan καθώς και του David O’Sullivan. Μια άλλη μια φορά υπάρχουν μόνο δύο προβλήματα αυτού του βιβλίου μέχρι στιγμής, ωστόσο μου αρέσει, κυρίως από την προϋπόθεση, όσο και από τη μέθοδο λέγεται η ιστορία. Η θεμελιώδης ιστορία είναι το 2024 ο ιστός είναι μόνο για την πορνογραφία (και ακριβώς πώς είναι διαφορετικό από ό, τι είναι τώρα;), όπως όλα τα μυστικά, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα έγγραφα, ό, τι έχει πεταχτεί, οπότε τίποτα δεν αποθηκεύεται στο Διαδίκτυο. Αυτό οδηγεί στην επιστροφή στην αξιοποίηση του χαρτιού καθώς και στο στυλό για την αποστολή πληροφοριών καθώς και για την προστασία αυτών των πληροφοριών, υπάρχουν “χαρτί jockeys” που θα παρέχουν τις πληροφορίες σας με ασφάλεια καθώς και ιδιωτικά για μια τιμή. Ο Jack McGinnis καθώς και ο συνεργάτης του Oona είναι δύο από τους καλύτερους από αυτούς τους χαρτί jockeys, παρόλο που ανακαλύπτουν τους εαυτούς τους συνεχώς να χτυπάνε. Αυτή είναι η περιγραφή των γυμνών οστών της ιστορίας, καθώς είναι πολύ πιο περίπλοκη καθώς και εξελίχθηκε από την περίληψη μου. Είναι ένα είδος φουτουριστικής ιστορίας ποινικού αδικήματος, παρόμοια με τον Blade Runner, χωρίς το φουτουριστικό περιβάλλον. Κατά γενικό κανόνα, πάντα απολάμβανα το γράψιμο του Duggan, ακόμα και το Deadpool του, ένας χαρακτήρας που δεν είμαι τόσο λάτρης, ωστόσο η σύνθεση του Duggan ανακάλυψα ότι είναι εξαιρετικά αστείο και καινοτόμο (καλά μέχρι το πρόβλημα #300 που πήγαινε επίσης) . Το αναλογικό είναι διαφορετικό από το άλλο έργο του, καθώς δεν υπάρχουν υπερήρωες. Η τέχνη του O’Sullivan είναι λίγο λιγότερο γυαλισμένη από ό, τι παραδοσιακά, όπως λειτουργεί για αυτή την ιστορία. Θα υπάρξει μια συλλογή εμπορικών συναλλαγών με τα πρώτα πέντε προβλήματα (τα οποία υποθέτω ότι είναι η πρώτη ιστορία Ark) έξω το φθινόπωρο. Ένα εξαιρετικό έλεγχο που είναι μια τροποποίηση του ρυθμού.

Φράγμα #1

Το Barrier είναι ένα Comic Miniseries πέντε προβλημάτων από τον Brian K. Vaughn καθώς και τον Marcos MaRTIN καθώς και χρώματα από Muntsa Vicente. Αυτό το βιβλίο δημοσιεύθηκε αρχικά σε απευθείας σύνδεση από το panelsydicate.com Ωστόσο, η εικόνα συλλέγει την εκτύπωση με αυτό το miniseries. Η εικόνα έχει δηλώσει ότι αυτά τα πέντε προβλήματα του κωμικού βιβλίου θα είναι η μόνη μέθοδος που δημοσιεύεται ποτέ αυτό το βιβλίο, καθώς δεν θα συλλεχθεί σε ένα σκληρό κάλυμμα ή εμπόριο σε οποιοδήποτε είδος σημείου, κάτι που είναι ατυχές καθώς είναι μια μεγάλη ιστορία Με την εξαιρετική τέχνη, καθώς και το χρωματισμό είναι εξίσου απαραίτητο με τη λέξη καθώς και τις γραμμές. Θα ήθελα να δω μια καλή συλλογή hardcover με το ίδιο ακριβώς στυλ με το Vaughn καθώς και τον Martin, όπως και το εξαιρετικό προσωπικό Eye HC. Ακριβώς όπως το προσωπικό μάτι, αυτό το βιβλίο είναι έξυπνο μήκος, οπότε πρέπει να το ελέγξετε προς τα πλάγια, ωστόσο, ότι σε καμία μέθοδο δεν απομακρύνεται από την απόλαυση της ιστορίας. Το ήμισυ της ιστορίας είναι επίσης στα ισπανικά που στην πρώτη ματιά με κάνει να πιστεύω ότι λείπεις σε πολλά από αυτά που λέγεται, καθώς τα ισπανικά μου δεν είναι εξαιρετικά καλά, ωστόσο η αφήγηση είναι τόσο μεγάλη που ακόμη και δεν καταλαβαίνει το ήμισυ του Διάλογος Μπορείτε ακόμα να κατανοήσετε πλήρως τι συμβαίνει μεταξύ των δύο χαρακτήρων μολύβδου. Δεν μπορώ να επαινέσω αυτό το βιβλίο εξαιρετικά επαρκές, καθώς και να παρακινήσω τον καθένα πάνω από δεκαοκτώ για να αγοράσω αυτό το βιβλίο καθώς και να απολαύσετε το ταξίδι. Είναι για ώριμους επισκέπτες λόγω γυμνότητας. Θα έπρεπε επίσης να επισημάνω ότι δεν έχω συζητήσει καθόλου την πλοκή, καθώς δεν θέλω να δώσω τίποτα μακριά. Η υπονόμευση του φραγμού φαίνεται να τροποποιεί με κάθε πρόβλημα όπως αυτό που πίστευα ότι ήταν με το πρόβλημα που ένα είχε αλλάξει εντελώς από το πρόβλημα τρία. Εάν τα τελευταία δύο προβλήματα είναι μισά τόσο μεγάλα όσο τα τρία πρώτα, πιστεύω ότι αυτή η ιστορία θα είναι ένα αληθινό κλασικό. Όταν για άλλη μια φορά δεν υπάρχει τίποτα (μέχρι στιγμής) που μοιάζει με υπερήρωες σε αυτό το βιβλίο.

Atomic Frenchie: Καθίστε. Διαμονή. Κανόνας.

Το επόμενο είναι ένα βιβλίο από τον παλιό μου καλό φίλο Tom Sniegoski καθώς και τον Tom McWeeney. Ονομάζεται Atomic Frenchie: Sit. Διαμονή. Κανόνας. Αυτό είναι ένα βιβλίο του νεαρού αναγνώστη, ωστόσο πιστεύω ότι είναι για την ταξινόμηση πολύ περισσότερο από το περιεχόμενο, ως παλιός τύπος που απολάμβανα απόλυτα αυτή την ιστορία καθώς και ανακάλυψα την ιστορία για να είναι εξαιρετικά διασκεδαστική καθώς και μια εξαιρετική ανάγνωση. Είναι επίσης λίγο διαφορετικό, καθώς είναι κυρίως πεζογραφία, όπως και άλλα βιβλία της κατηγορίας, όπως το ημερολόγιο ενός παιδιού Wimpy, ωστόσο σε όλο το βιβλίο η πεζογραφία μετατοπίζεται σε παραδοσιακές σελίδες κόμικς. Υπάρχει ένας λόγος για αυτό, καθώς δεν θέλω να το δώσω μακριά. Υπάρχουν επίσης εικονογραφήσεις περιοχής σε όλα τα τμήματα κειμένου, καθώς και όλη η τέχνη είναι σε πλήρη χρώμα. Η θεμελιώδη ιστορία αφορά το Atomic Frenchie, ένα γαλλικό μπουλντόγκ που έχει σχέδια να αναλάβει τον κόσμο (δεν είναι όλα τα σκυλιά καθώς και τα ονειρεύονται ποντίκια; Αυτό το βιβλίο είναι ένα διασκεδαστικό καθώς και το φως που ελέγχεται ότι θα απολαύσετε νέους επισκέπτες εκτός από τους γονείς τους ή οποιοδήποτε είδος ενήλικων. Ο Tom έχει γράψει πολλά βιβλία νεαρών ενηλίκων, εκτός από τα κόμικς, επιστρέφοντας στην πρώτη του εισβολή σε ανθρωπομορφικές ιστορίες, τα σπαθιά του Shar-Pei καθώς και τα όπλα του Shar-Pei, τα κόμικς που βασίζονται στα σκυλιά του εκείνη τη στιγμή . Όπως και οι προηγούμενες ιστορίες του, ο Tom χρησιμοποιεί το σπίτι του χλοοτάπητα, Νέα Αγγλία, για το περιβάλλον, το οποίο είναι σε θέση να πιάσει τέλεια. Αυτό είναι ένα συμπαγές (το μέγεθος ενός παραδοσιακού βιβλίου νεαρών ενηλίκων) καθώς και ένα πλήρες hardcover χρώματος που κάνει ένα εξαιρετικό δώρο ή απλά μια διασκέδαση που ελέγχεται αν έχετε νεότερους επισκέπτες ή έναν ενήλικα που ψάχνει κάτι διαφορετικό για μια αλλαγή.

Αυτό είναι για αυτό το μήνα. Ένα μείγμα από τα πάντα. Από ένα παραδοσιακό βιβλίο υπερήρωα σε ένα βιβλίο που σήμαινε μόνο στο Διαδίκτυο που έκανε τη μέθοδο του σε έντυπη μορφή, σε έναν δημιουργό είχε φουτουριστική ιστορία σε ένα γοητευτικό και ζεστό βιβλίο όλων των ηλικιών για έναν κακοποιό. Όπως άνοιξα με, δεν υπάρχει γνήσιο στυλ σε αυτό το blog, εκτός από αυτό που είναι όλα υπέροχα. Όπως πάντα, θα ήθελα να καταλάβω τι πίστευες από αυτά τα βιβλία. Έχετε ελέγξει οποιοδήποτε είδος από αυτά; Σου άρεσαν? Υπάρχει κάτι που δεν διαβάζω ότι πρέπει να είμαι; Παρακαλώ ενημέρωσέ με. Μπορώ να φτάσω στο mfbway@aol.com ή στο Facebook στο Wayne Markley. Θα ήθελα επίσης να προσφέρω μια άκρη του καπέλου στον συντάκτη μου, Roger Ash, για τις συνεισφορές του στο τελευταίο μου blog για τη Disney. Ήταν εξαιρετικά πρακτικός με κάποιες λεπτομέρειες που είχα ενημερωθεί, καθώς και προσέφεραν σημαντική βοήθεια, καθώς και αξίζει ένα τεράστιο λόγο χάρη σε σας. Δεν πιστεύω ότι τίποτα που έχω γράψει εδώ δείχνει (ή προσβάλλει) οποιοδήποτε είδος μέλους του προσωπικού του Westfield καθώς και όλες αυτές τις λέξεις που γράφονται εδώ είναι δικά μου καθώς και όλα τα δικά μου. Οπως πάντα…

Ευχαριστώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.