Το Swing It, Sunny

Swing It, Sunny είναι η συνέχεια της Sunny Side Up, ένα ισχυρό παιδικό γραφικό βιβλίο για την αντιμετώπιση των αλλαγών των νοικοκυριών. Το βιβλίο αυτό είχε τον Sunny να πάει στον παππού της στη Φλόριντα, καθώς και να ανακαλύψει για τα θέματα που οι παλαιότεροι αδελφοί της Dale αγώνες με.

Αυτό προσφέρει με την παρακολούθηση – η Sunny είναι πίσω στο σπίτι, προσπαθώντας να πάει για την καθημερινή ζωή, ενώ η απουσία του Dale συνεχώς στρεβλώνει τη δομή των νοικοκυριών. Έχει σταλεί σε ένα οικοτροφείο ένοπλων δυνάμεων, το οποίο ενοχλεί, οπότε ακόμα και όταν επισκέπτεται, δεν είναι σαν να ήταν. Δεν είναι πλέον τόσο ένα μέρος της ζωής του όσο θα ήθελε να είναι, αν και ένας νέος καλός φίλος απέναντι από το δρόμο βοηθά, παρέχοντάς της μια αθλητική έξοδο.

Αυτός ο τόμος, λόγω της μεθόδου που είναι δομημένη γύρω από διαφορετικά γεγονότα με καλούς φίλους καθώς και οικογένεια, είναι πολύ πιο επεισόδια, με σύντομα κεφάλαια που μας πηδούν με τη ζωή του Sunny’s Suburban της δεκαετίας του ’70. Προσθέτουν τόσο πολύ όσο μια απλή ροή για τους νεότερους αναγνώστες, ένα βιβλίο που μπορεί να επιλεγεί, καθώς και να καταργηθεί εύκολα, με punchlines στο τέλος πολλών κεφαλαίων. Υπάρχει και ένας αξιολάτρευτος αδελφός βρέφη, του οποίου οι άχρηστες ενέργειες φωτίζουν τη διάθεση.

Ο καλλιτέχνης Matthew Holm έχει ένα περίεργο τσιμπούρι που περιβάλλει τους χαρακτήρες, κυρίως ηλιόλουστο, με λίγο παρενθετικές γραμμές που στα μάτια μου το κάνουν να μοιάζει σαν να κουνιέται ή να δονάει. Ακολουθεί ένα παράδειγμα, από το πρώτο κεφάλαιο. Επαναφέρει τους χαρακτήρες σαν να βρίσκονται σε μια κωμική σειρά, επειδή οι συγκρίσεις τηλεόρασης είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα.

Η συγγραφέας Jennifer L. Holm (είναι τα αδέλφια) αγκυροβολεί γεγονότα γύρω από έναν μεγάλο εξέχοντα πολιτισμό, με callouts σε γενική ιατρική εγκατάσταση (την οποία οι γυναίκες κάνουν τη διασκέδαση για όλο το φιλί), Swamp Thing Comics, τα έξι εκατομμύρια δολάρια άνδρα, Donny & Marie, το νησί του Gilligan, καθώς και το bunch Brady. Η φαντασίωση του Escapist καθώς και η ελαφριά ψυχαγωγία βοηθούν στην Sunny Cope. (Αναρωτήθηκα γιατί ήταν υποχρεωμένο να συζητήσουμε όλα αυτά στον αναγνώστη, τότε συνειδητοποίησα ότι το κοινό -στόχος πιθανότατα γεννήθηκε 30 χρόνια μετά από πολλές από αυτές τις παραστάσεις που έπεσαν από τον αέρα. Επιπλέον, αυτή η μέθοδος παίρνουμε έναν υπότιτλο ενός σχεδίου ενός ροκ κατοικίδιων που λέει, “Η δεκαετία του 1970 είναι τρελός!”)

Διαφορετικά, η τέχνη είναι παραπλανητικά απλή, προσιτή, καθώς και απλή για να ελεγχθεί με απλή αφήγηση, καθώς και πολλά απομάκρυνση δεικτών συναισθηματικών αντιδράσεων. Πιστεύω ότι θα λειτουργήσει τα καλύτερα για όσους είναι εξοικειωμένοι με το πρώτο βιβλίο, ωστόσο είμαι βέβαιος ότι θα ευχαριστήσουν να δουν πολύ περισσότερα από το πώς η Sunny αντιμετωπίζει μια δύσκολη περίσταση, ενώ εξακολουθεί να έχει πίστη στην οικογένειά της. Το Swing It, η Sunny αναμένεται στις 12 Σεπτεμβρίου. (Ο εκδότης προσέφερε ένα αντίγραφο ψηφιακής αξιολόγησης προόδου.)

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Ουρανός

Σχετικές αναρτήσεις:

Πρόσφατες ειδήσεις καθώς και κάλυψη εκθέματα για τους επερχόμενους νέους, καθώς και για το YA Comicsover τις τελευταίες εβδομάδες, έχω συνθέσει για πολλά επερχόμενα γραφικά μυθιστορήματα που απευθύνονται σε νέους καθώς και στο νεαρό ενήλικο ακροατήριο σε μεγάλα κόμικς για τα παιδιά. Πολλές ιστορίες που έχουν θεωρηθεί, λαμβάνουν συνέχειες ή νέες δόσεις σε μια σειρά. Η σειρά Witch Young Boy συνεχίζεται – το…

Η Sunny Side Upsunny Side Up είναι η νεότερη δουλειά της ομάδας αδελφών που παρήγαγε το ασταμάτητο babymouse. Η Jennifer L. Holm καθώς και ο Matthew Holm ξεπερνούν μια ημι-αυτοβιογραφική ιστορία για το νοικοκυριό που συσκευάζει ένα κορόιδο, καθώς δεν θα δείτε ότι έρχεται, ωστόσο, θα σας αφήσει με μια νέα άποψη για το πώς …

Το Clickolive έχει ένα ευρύ φάσμα καλών φίλων – μερικοί από την τάξη, μερικοί στο λεωφορείο, μερικοί στη γειτονιά. Όταν ήρθε η ώρα για την σειρά θεσμών, όμως, αισθάνεται ότι αφήνεται έξω, αφού όλοι οι καλοί φίλοι της έχουν αναπτύξει τις δικές τους ομάδες BIT καθώς και πράξεις. Στο κλικ, η Kayla Miller μας δείχνει…

Leave a Reply

Your email address will not be published.