Υποτιμημένα κόμικς: Φθινόπωρο 2020

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας φέρω την τελευταία τριμηνιαία δόση των υποτιμημένων κόμικς το 2020. Εάν χάσατε το θερινό τεύχος εδώ είναι.

Η κωμική βιομηχανία σήμερα

Ενώ αναφέρθηκε τον Ιούλιο ότι το 2019 ήταν το μεγαλύτερο μονοετές στην ιστορία για τις κωμικές και γραφικές νέες πωλήσεις (πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια), εξακολουθώ πολύ ενδιαφέροντα να δω πώς συγκρίθηκαν αυτοί οι αριθμοί με αυτό που είδαμε το 2020.

Κάθε φορά που νομίζω ότι η κωμική βιομηχανία πρόκειται να καταρρεύσει τον εαυτό της και οι LCs πηγαίνουν σε όλες τις πτυχές, όλοι συσπειρώνουν και αγωνίζονται μέσα από τις κοιλάδες για να πάρουν πίσω το ρυθμό (καλά, ίσως όχι εσείς, DC). Μόλις μοιάζει με τα χρήματα των ερεθισμάτων που στεγνώνουν, τα πράγματα φαινόταν να έρχονται να συντρίβουν πίσω.

Αλλά τώρα, οι πωλήσεις eBay είναι τόσο ισχυρές όσο ποτέ. Δεν μπορείτε να πάτε στο Instagram ή στο Facebook και να μην δείτε δεκάδες ζωντανές κωμικές δημοπρασίες. Είναι ένας περίεργος χρόνος και αναρωτιέμαι πόσοι από εμάς εμπλέκονται σε κάποια λιανική θεραπεία καθώς συνεχίζουμε το slog προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ανεξάρτητα, εδώ είναι οι σκέψεις μου για τρία υποτιμημένα κόμικς στην αγορά που πηγαίνουν στο καλοκαίρι.

Υποτιμημένα κόμικς

Young Avengers #2

Υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία γύρω από την κωμική μπλογκόσφαιρα. Η εισαγωγή του Kang στην επόμενη δόση μιας ταινίας Ant-Man είναι μια υπολογιζόμενη κίνηση για να μπορέσει τελικά να γεφυρώσει το MCU στους νέους εκδηκητές σε ορισμένες μελλοντικές φάσεις.

Η ιδέα πηγαίνει έτσι: ο Kang εισάγεται πρώτα σε μια ταινία Ant-Man επειδή το franchise αυτό περιλαμβάνει Cassie Lang, κόρη του Scott Lang, του σημερινού Ant-Man μας. Όπως ίσως γνωρίζετε, η Cassie Lang – στο Modern Marvel Comics – ανακαλύπτει τελικά ότι έχει σούπερ ικανότητες και γίνεται ανάστημα, που είναι μέλος των Young Avengers. Ένα άλλο μέλος των Young Avengers είναι το Iron Lad, ο οποίος αργότερα μαθαίνουμε δεν είναι άλλος από τον Kang the Conqueror.

Τόσο η ανακάλυψη των υπερδυνάμεων της Cassie όσο και η προέλευση του Kang Going Iron Lad συμβαίνει στο Young Avengers #2 από το 2005. Έτσι, ενώ η Marvel Premiere #47 (Πρώτη εμφάνιση του Cassie Lang) και των Young Avengers #1 πάρτε όλη τη διαφημιστική εκστρατεία, νέοι Avengers # 2 είναι η προέλευση δύο ξαφνικά μπροστινά και κεντρικών χαρακτήρων στο MCU.

Αυτό το βιβλίο μπορεί βασικά να έχει για ένα τραγούδι αυτή τη στιγμή. Ένα CGC 9.8 που πωλήθηκε νωρίτερα τον Σεπτέμβριο για μόλις $ 32, αλλά υπάρχουν μόνο 78 επί του παρόντος στην απογραφή CGC. Μόλις πήρα ένα ζευγάρι ακατέργαστα αντίγραφα NM στο eBay για $ 11. Ίσως αυτό το βιβλίο δεν παίρνει ποτέ τόσο πολύ ατμό όσο η πρώτη εμφάνιση του Cassie Lang ή των πρώτων νεαρών εκδηκητών. Ωστόσο, στις τιμές του βράχου, η επένδυση σε αυτό δεν θα πλησιάσει για να σπάσει την τράπεζα.

Γενναίος και το τολμηρό #54

Οι Teen Titans δεν χρειάζονται πραγματική εισαγωγή. Έχουν αποτελέσει βασικό στοιχείο DC Comics από αυτή την πρώτη εμφάνιση το 1964, έχουν ένα παγκοσμίως δημοφιλές κινούμενο σχέδιο, έχουν τη δική τους ταινία, τις γραμμές παιχνιδιών, τις προσαρμογές της πραγματικής ζωής και τόσα πολλά funko pops που μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Top-Ten λίστα τους.

Ο γενναίος και ο τολμηρός #54 είναι η πρώτη φορά που η ομάδα των Aqualad, Robin και Kid Flash Team-up. Το όνομα “Teen Titans” δεν έχει δημιουργηθεί μέχρι το Brave και το Bold #60, αλλά το ζήτημα #54 θεωρείται καθολικά ως η πρώτη εμφάνιση της ομάδας.

Τι θα συμβεί αν σας είπα ότι θα μπορούσατε να αποκτήσετε ένα αντίγραφο CGC 8.5 αυτού του σημαντικού κλειδιού για περίπου 1.000 δολάρια; Πρόκειται για την τιμή που πηγαίνει αυτή τη στιγμή, με αντίγραφα που πωλούνται από τον Μάιο στα $ 1.000, $ 900 και $ 1.050. Δεν ενδιαφέρεστε για υψηλό βαθμό; Η τιμή get-in για ένα χαμηλού βαθμού CGC 2.5 είναι κάτω από $ 200 σήμερα. Οι Teen Titans απλά δεν πηγαίνουν πουθενά. Αυτό είναι ένα σταθερό βιβλίο για να αρπάξετε αν ψάχνετε για μια βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη επένδυση.

Παραμύθια για την εκπλήρωση #44

Κρατώντας με το μειωτικό θέμα, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί η πρώτη εμφάνιση της σφήνας έχει καταρρεύσει φέτος; Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1963, αυτή η πρώτη εμφάνιση της Janet Van Dyne στο Tales to Astonish #44 προηγείται του Dr. Strange, του X-Men, του Daredevil, της Black Widow, του Hawkeye και μιας ολόκληρης σειράς άλλων ήρωες της πρώτης γενιάς.

Ακόμη και με μια συντροφιά MCU ταινία το 2018, αυτό το βιβλίο έχει δει μια περίεργη πτώση από τα μέσα του 2019.

Από τους 14 βαθμούς CGC που έχουν τουλάχιστον δύο καταγεγραμμένες πωλήσεις από τον Ιούνιο του 2019, εννέα έχουν δει μείωση της αγοραίας αξίας. Ένα παράδειγμα θα ήταν η εξέταση των δεδομένων πωλήσεων Gocollect για ένα CGC 3.0. Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, το βιβλίο που πωλήθηκε για $ 493. Στα τέλη της άνοιξης του τρέχοντος έτους, η τιμή μειώθηκε στα $ 300 και $ 380 σε δύο πωλημένα αντίγραφα. Τέσσερις από τους πέντε βαθμούς μεταξύ 5,0 και 7,0 έχουν μειώσει τα διψήφια ποσοστά κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου.

Αλλά ακόμα και χωρίς εξήγηση, βλέπω μια ευκαιρία αγοράς. Η σφήκα είναι σαφώς ακόμα μέρος των σχεδίων της MCU. Ξέρετε ότι θα υπάρξουν μελλοντικά γυναικεία έργα στα έργα. Αυτό το βιβλίο μπαίνει στο εγχειρίδιο αγοράζουν χαμηλή επικράτεια.

Εάν βλέπετε κάποια άλλα υποτιμημένα κόμικς καθώς κατευθυνόμαστε στο τέταρτο τέταρτο του 2020; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια!

Το Gocollect είναι ο #1 Οδηγός τιμών κόμικς για την παρακολούθηση των δεδομένων πωλήσεων όλων των βαθμολογημένων κωμικών βιβλίων σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και τα υποτιμημένα κόμικς. Οι δίκαιες αξίες της αγοράς βρίσκονται τώρα στα χέρια σας. Δείτε όλες τις λειτουργίες στο www.gocollect.com

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Ερυθρός
Κελάδημα

LinkedIn
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Κονιώδηςnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.