Νέα γενιά Marvel Secrets You Airget#2

Η νέα γενιά είναι εδώ, καθώς και το Marvel φροντίζει να μην σταματήσει αυτό το τρένο. Έτσι θα εξετάσουμε ποια μυστικά κάνουν τα κύματα καθώς και ποιοι χαρακτήρες είναι σε άνοδο. Αυτή τη στιγμή είναι μια τέλεια ευκαιρία να επιστρέψετε από τους χαρακτήρες του προβολέα, καθώς και να ρίξετε μια ματιά σε μερικά συμπαγή κόμικς πριν πάρετε τόσο μακριά μακριά.

Στο προηγούμενο άρθρο της νέας γενιάς μου, μίλησα για το IronHeart καθώς και για τη Nova. Βάζοντας τους στην κατηγορία “χρυσού”. Ακριβώς πάνω τους, έχουμε τους τεράστιους παίκτες στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή, Miles καθώς και Kamala. στο επίπεδο “Gem”. Ακριβώς εδώ είναι ένας ακόμη δύο “χρυσός” ήρωες βαθμίδας καθώς και τα κλειδιά τους.

Κέιτ επίσκοπος

Ο Hawkeye ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος του Saga Marvel, οπότε η πέρασμα του φακού στην Kate Bishop ήταν μια μνημειώδη στιγμή. Η πρώτη της εμφάνιση είναι στο Young Avengers #1, το οποίο είναι ένα πολυ-κλειδί από μόνο του. Εκτός από το τεράστιο διάλειμμα της Kate, αυτή είναι επίσης η πρώτη εμφάνιση του Patriot, Iron Lad, Hulkling, καθώς και Wiccan!

Υπάρχουν μερικές παραλλαγές για αυτό το βιβλίο, ωστόσο είναι κυρίως όπως οι παραλλαγές Toybiz, καθώς και πραγματικά δεν τροποποιούν πολύ στο εξώφυλλο. Η περικοπή των διευθυντών έχει μια ελαφρά χρωματική παραλλαγή, ωστόσο περιλαμβάνει επίσης πρόσθετο περιεχόμενο. Το κάλυμμα ρουτίνας θα σας τρέξει περίπου $ 70 – $ 100 αυτή τη στιγμή, ενώ η έκδοση των σκηνοθέτων είναι περίπου $ 150.

Η επόμενη τεράστια στιγμή της Kate είναι στο Young Avengers #6, που είναι η πρώτη φορά που η Kate dons το κοστούμι Hawkeye. Έχουμε επίσης αυτό ως την πρώτη εμφάνιση του Cassie Lang ως ανάστημα, τοποθετώντας το σε ένα διπλό κλειδί συμβάντος. Αν και δεν είναι τόσο τεράστιο όσο, ας πούμε, μια πρώτη καμέα ή εμφάνιση, τα μυστικά των εκδηλώσεων δοκιμάζονται καθώς και αληθινά για τη συλλογή. Οι Young Avengers #6 μπορούν να είναι ένα αρκετά προσιτό ακατέργαστο βιβλίο. Πηγαίνοντας για περίπου 25 $. Μια πλάκα 9,8 θα σας τρέξει περίπου $ 200 όμως.

Οι Young Avengers #9 είναι μια εξαιρετική τιμητική αναφορά εδώ επίσης. Δεδομένου ότι είναι η πρώτη εμφάνιση κάλυψης της Kate στο στολή Hawkeye. την οριστικοποίησή της ως Archer-in-action της γενιάς. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει πραγματικά μεγάλη ζήτηση για αυτό το ζήτημα, ώστε να μπορείτε να το ανακαλύψετε τόσο προσιτό όσο $ 5 – $ 15 RAW. 9.8 είναι τόσο λίγο όσο $ 80. Η τέχνη του εξώφυλλου είναι πραγματικά δροσερή, καθώς και ολόκληρη η σειρά Young Avengers αξίζει να διαβάσετε. Έτσι πραγματικά γίνεται για το πόσο πολύ Kate θέλετε.

Αμερική Τσάβες

Η εκδίκηση #1 είναι ένα κόμικ που ήταν ένα καυτό κουμπί εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι καθόλου φθηνό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ακόμα μια εξαιρετική επιλογή. Ακόμη και σε μερικά από αυτά είναι πιο σημερινά σημεία κόστους. Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της Αμερικής Chavez καθώς και είναι σίγουρα ένα κλειδί που αξίζει το ενδιαφέρον που έχει πάρει.

Υπάρχει μια ενιαία παραλλαγή για αυτό το κόμικ, εκδίκηση #1 1:50. Ωστόσο, πιστεύω ότι η παραλλαγή για αυτό το βιβλίο έχει ήδη περάσει για τη συντριπτική πλειοψηφία μας. Πήδησε στη στρατόσφαιρα τη στιγμή που το αρχικό κάλυμμα άρχισε να παίρνει αγάπη. Επί του παρόντος, ένα ελάχιστο ακατέργαστο αντίγραφο $ 900, θα έλεγα ίσως απλώς να προσπαθήσω για το κάλυμμα ρουτίνας.

Ακόμα εφικτό σε $ 100 -$ 250 RAW ανάλογα με το βαθμό. Αυτός ο τίτλος είναι ακόμα στην ακριβή πλευρά, ωστόσο είναι ένα εξαιρετικά τεράστιο κλειδί για τη γραμμή συλλογής της Αμερικής. Μια γρήγορη σημείωση για την εκδίκηση #2, είναι η δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Αμερικής Chavez. καθώς και εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά προσιτό σε σύγκριση με τον άμεσο προκάτοχό του. Έτσι, αν είστε “κάθε εμφάνιση”, συλλέκτης αυτό είναι μια πιο εξαιρετική στάση στην περιοδεία σας.

Ο σόλο τίτλος για την Αμερική Τσάβες είναι επίσης σε υψηλή ζήτηση αυτή τη στιγμή. Η Αμερική #1 έχει επτά διαφορετικές παραλλαγές, όπως το Hip Hop Hamilton, το McKelvie Color, καθώς και το McKelvie Black & White Sketch για να αναφέρουμε μερικά. Με ένα ζευγάρι δεύτερη εκτυπώσεις καθώς και οι περισσότερες από τις παραλλαγές που είναι χαμηλότερες εκτυπώσεις, αυτές οι παραλλαγές έχουν επίσης την ομιλία της πόλης για λίγο. Με λίγες από τις οργές που πεθαίνουν λίγο, αυτό μπορεί να είναι μια τέλεια στιγμή για να πάρετε το προτιμώμενο από το μάτσο.

Τελικές παρατηρήσεις:

Η Kate καθώς και η Αμερική είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο η ζήτηση για άλλα βιβλία υψηλότερης βαθμίδας αντικαθιστά πολλά από τα ζεστά για αυτά τα δύο. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να μπείτε σε αντίγραφα χαμηλότερης ποιότητας αυτών των τίτλων. Είναι πάντα ωραίο να έχετε 9,8 στη συλλογή σας, ωστόσο μην περάσετε μια μεγάλη προσφορά στην περιήγηση του φεγγαριού.

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Ερυθρός
Κελάδημα

LinkedIn
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Pinterest1

Facebook
Τσέπη

Whatsapp

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Νέα γενιά μυστικά Marvel που χρειάζεστε όλοι καταλαβαίνουμε ακριβώς πόσο τεράστια είναι η νέα γενιά του Marvel να πάρει καθώς και με τις νέες ιστορίες που πρέπει να πείτε. Αυτό με τη σειρά του έχει προκαλέσει μια αύξηση των νέων τίτλων, νέων κακοποιών, καθώς και νέα κλειδιά. Έχουμε δει μια συγκεκριμένη αύξηση από αργά με τα δύο μίλια Morales καθώς και με Kamala Khan.…
6 Οκτωβρίου 2020in “κόμικς”

ΝΕΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΡΙΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ #Τα μυστικά που θα είναι σε μεγάλη ζήτηση τα επόμενα δύο χρόνια, με το θαύμα να εισαγάγει σε αυτό το νέοnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.