Η Daphne & Velma παίρνει τη δική τους ταινία

Daphne καθώς και η Velma, οι δύο γυναίκες της ομάδας Scooby-Doo, παίρνουν τη δική τους ταινία! Είναι ένα prequel, από πριν ικανοποιήσουν το σκυλί ομιλίας, καθώς και είναι online δράση!

Η Sarah Jeffery (απόγονοι: Wicked World) παίζει Daphne καθώς και η Sarah Gilman (Last Guy Standing) παίζει Velma. Εδώ είναι το τρέιλερ καθώς και περιγραφή:

Τα ρομπότ της τελευταίας τεχνολογίας καθώς και τα σύγχρονα gadgets είναι τυπικά αξιοθέατα στο Ridge Valley High, ένα έξυπνο κέντρο ανακάλυψης για μερικά από τα πιο λαμπρά μυαλά στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του νέου φοιτητή μεταφοράς, του φωτεινού και αισιόδοξου Daphne Blake (Sarah Jeffery) που είναι ενθουσιασμένος που τελικά θα πάει στο ίδρυμα μαζί της στο internet bestie, το Whip-Smart & Analytical Velma Dinkley (Sarah Gilman). Ωστόσο, δεν είναι ό, τι είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται ότι οι μυστηριώδεις εξαφανίσεις αρχίζουν να πλήττουν τους κορυφαίους εκπαιδευόμενους στην πανεπιστημιούπολη. Όταν είναι ευχάριστοι καθώς και γεμάτοι ζωή, οι νέοι εμφανίζονται τώρα σε ένα “ζόμπιτι, καθορίζουν – άψυχα καθώς και κελύφη του εαυτού τους. Μπορεί η Daphne καθώς και η Velma να ανακαλύψουν να συνεργαστούν καθώς και να σώσουν τους εκπαιδευόμενους ή θα καταλήξουν να είναι τα επόμενα θύματα;

Η Daphne & Velma θα προσφέρεται στο Disc ή στο Digital στις 22 Μαΐου. Η έκδοση DVD είναι εισηγμένη στα 19,98 δολάρια, καθώς και η έκδοση Blu-ray είναι $ 24,98. Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά Perk:

Daphne & Velma: Μια νέα φιλοδοξία

Ένα ενημερωμένο παραδοσιακό μυστήριο

Εικονικά στυλ Daphne & Velma reimagined

Κυλίνδρος

Μου αρέσει η μέθοδος που κράτησαν τα χρώματα υπογραφής τους, ωστόσο, δεδομένου ότι πρόκειται για μια ταινία πραγματικού προσώπου, έπρεπε να φορούν διαφορετική ενδυμασία στην πορεία.

Η ταινία συν-παραδίδεται από την Ashley καθώς και από την Blondie Woman Productions της Jennifer Tisdale, μια επιχείρηση παραγωγής που εδρεύει στο Λος Άντζελες, που δημιουργεί καθώς και δημιουργεί τηλεόραση καθώς και ψηφιακό προγραμματισμό με έμφαση στην αφήγηση ιστοριών για χιλιετίες γυναίκες από χιλιετίες γυναίκες. Αν και αυτό προφανώς στρεβλώνει λίγο νεότερο.

Η ταινία κάνει ντεμπούτο στην επερχόμενη σύμβαση C2E2. Το Σάββατο 7 Απριλίου, από τις 4-6 μ.μ. στο Space S404, η Warner Bros. House Entertainment θα δείξει την ταινία, συμμορφώνεται με μια ομάδα με ηθοποιούς καθώς και κινηματογραφιστές καθώς και υπογραφή αυτόγραφο.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Ουρανός

Σχετικές αναρτήσεις:

Daphne & Velmathanks στο Warner Bros. House Entertainment, που μου έδωσε ένα αντίγραφο αυτού του Scooby-Doo Live-Action Prequel, ήμουν σε θέση να επιθεωρήσω τη Daphne & Velma. Αυτή η πρωτότυπη ταινία με G να τρέχει μια ώρα καθώς και δεκαπέντε λεπτά, καθώς και το ανακαλύψαμε και πολύ καιρό. Η πλοκή είναι προβλέψιμη, καθώς και το οπτικό…

Η ταινία προέλευσης Scooby-Doo πηγαίνει στο House Videowarner Bros. ανακοίνωσε ότι η SCOOB!, Η πρώτη ταινία πλήρους μήκους SCOOBY-DOO που προορίζεται για θέατρα, θα προσφερθεί αντ ‘αυτού με υπηρεσίες βίντεο που ξεκινούν στις 15 Μαΐου. Αυτό, “διαθέσιμο τόσο για το Premium Video On Demand (PVOD), καθώς και για την Premium Digital ιδιοκτησία τόσο στις Η.Π.Α. όσο και στον Καναδά … …

Ένας άλλος χαρακτήρας Warner παίρνει ένα Lego Moviewell, δούλεψε για το Batman καθώς και για το υπόλοιπο πρωτάθλημα της δικαιοσύνης … τώρα έρχεται λέξη ότι η Warner Bros. Animation θα απελευθερώσει μια ταινία Scooby-Doo Lego. Ως Scooby-Doo! Εκτός από τους φίλους του είναι στη μέθοδο τους για να εκτοξεύσουν την παραλία για μια πραγματική γιορτή της παραλίας στο μυστικό μηχάνημα, το…

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.