Άλμπουμ της εβδομάδας: Hip Hop Edition

Μερικές πρόσφατες κυκλοφορίες ραπ που αξίζουν πολύ περισσότερο από το χρόνο σας. Πρώτον, ο Conway το νέο EP του μηχανήματος, “Κανένας δεν θρηνεί τους κακούς”. Δημιουργήθηκε από την τεράστια Ghost Ltd, με την οποία ο Conway ασχολήθηκε προηγουμένως, αυτό το EP έχει πολύ πιο εξαιρετικές μελωδίες από πολλά άλμπουμ.

Ο Conway δεν απαιτεί πολλούς επισκέπτες. Έχει την ευελιξία καθώς και την ικανότητα να λέει ιστορίες με το Grit καθώς και το χιούμορ από μόνος του. Αυτό το EP είναι ακόμη περισσότερες ενδείξεις ότι ο Conway είναι ένας από τους καλύτερους ράπερ που εργάζονται σήμερα.
Κανένας δεν θρηνεί τον κακό από το Conway το μηχάνημα
Και μιλώντας για τους καλύτερους ράπερ γύρω, ο Polo G έριξε το δεύτερο άλμπουμ του, καθώς και ο τίτλος στοίχημα μιας ασφαλιστικής αξίωσης ως το μεγαλύτερο όλων των εποχών.

Το Goat δεν είναι μια τεράστια απόκλιση από το τελευταίο άλμπουμ του G, ένα ντεμπούτο που έβαλε στιγμιαία τον ράπερ του Σικάγου στο προσκήνιο του Rap World. Είναι ιστορίες του δρόμου, καυχιές, καθώς και μελωδίες για τους πεσμένους. Ωστόσο, μια τροποποίηση δεν απαιτείται πραγματικά όταν είστε τόσο καλοί.

Το Polo G είναι τόσο καλό, στην πραγματικότητα, ότι ξεπερνά ένα τεράστιο δεκανίκι: χρησιμοποιεί βαριά υπερπαραγωγή στα φωνητικά του. Συνήθως δεν μου αρέσει αυτό, καθώς δεν είμαι ακόμα ανεμιστήρας, ωστόσο τουλάχιστον ο G δεν το χρησιμοποιεί ως υποκατάστατο του λυρισμού.

Το Conway καθώς και το Polo G είναι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος: και οι δύο έχουν σκληρό περιεχόμενο, ωστόσο, όπου το Conway βγαίνει με δύναμη καθώς και επιθετικότητα, το Polo G έχει πολύ πιο χαλαρή, σύγχρονη ατμόσφαιρα. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Conway, ο Polo G κυκλοφόρησε 15 τραγούδια – και αυτό είναι εξίσου καλά, καθώς και σύντομα μετά το τελευταίο άλμπουμ του, καθώς και τα μελωδικά πλήρωσης (όπως το Chinatown καθώς και το 33), όπως και οι άλλες μελωδίες ακριβώς το ίδιο άλμπουμ που είναι πολύ πιο ενδιαφέρον. Ακόμα, υπάρχουν πολλά bangers εδώ.

Το άλμπουμ του Polo G πρόκειται να κάνει τη λίστα μου στο τέλος του έτους; αβέβαιο σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, για τώρα, είναι σίγουρα ένα εξαιρετικά ισχυρό ρεκόρ.

Unds ups:

Ο πρώτος ουρανός του όγκου Yves σε ένα βασανισμένο μυαλό. Υπάρχει μεγάλη φαντασία εδώ, ωστόσο τα χιλιόμετρα σας θα διαφέρουν ανάλογα με την ανοχή σας για το πειραματικό hip hop. Ο Pitchfork πήγε πολύ ψηλά, παρέχοντάς του 8,5. Έτσι οι πνευματικοί κριτικοί της ταινίας όπως αυτό. Χαίρομαι για αυτό, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος πόσο συχνά θα απαιτήσω να το ακούσω ξανά.
Ο ουρανός σε ένα βασανισμένο μυαλό από τον όγκο Yves

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.