Geek Goggle Reviews: Captain Marvel#1

Brandon Borzelli’s Geek Goggle Reviews

Captain Marvel #1
Θαύμα κόμικς
Deconnick, Lopez & Loughridge

Η τελευταία εισαγωγή του Captain Marvel επιτρέπει στους επισκέπτες να πάρουν μια σταθερή αντίληψη του ηγετικού χαρακτήρα, ενώ κατανοούν τα κίνητρα πίσω από τη μετατόπιση που θα ωθήσουν την κατεύθυνση του βιβλίου. Είναι ένα σταθερό πρώτο πρόβλημα που κάνει ένα μεγάλο καθήκον να επιλέξει την ταχύτητα σε ένα βιβλίο που δεν περιέχει μεγάλη δράση σε αυτό. Αντί να πετάξει τον επισκέπτη με μεγάλη έκθεση για τον καπετάνιο Marvel, τη ζωή του στο σπίτι, όπως και τη ζωή, καθώς και τη ζωή του σούπερ-ήρωα, ο Deconnick αφήνει τους χαρακτήρες καθώς και τις συνομιλίες τους να οδηγούν τον επισκέπτη στη λύση σε αυτές τις ερωτήσεις. Αυτό φαίνεται να είναι μια φανταστική αρχή σε αυτό που εμφανίζεται σαν ένα κλασικό, χαρακτήρα-βασισμένο κόμικ.
Το βιβλίο συγκεντρώνεται με ευθεία προς τα εμπρός. Το κόμικ ξεκινά με τον Captain Marvel σε έναν στόχο της περιοχής που είναι ακριβώς έξω από μια σειρά Flash Gordon με ένα άγγιγμα του Saga για να το φέρει στο στυλ του 21ου αιώνα της αφήγησης. Η σύντομη εισαγωγή παρέχει στον επισκέπτη μια έννοια του cast που βρίσκεται στην εξωτερική περιοχή, καθώς και παράλληλα παρέχει έναν μεγάλο διάλογο που βάζει μερικά ωραία γραμματόσημα χαρακτήρων στους χαρακτήρες που προσφέρονται.

Στη συνέχεια, το βιβλίο μετακινείται στο τμήμα flashback όπου βλέπουμε ακριβώς πώς ξεδιπλώνονται τα πράγματα που οδηγούν τον καπετάνιο Marvel στην περιοχή στην πρώτη θέση. Παίρνουμε μια μικρή δράση με τον Captain Marvel καθώς και με την πολεμική μηχανή, καθώς και στη συνέχεια κάποια δράση του Iron Guy. Αυτές οι σκηνές δράσης είναι γεμάτες με διάλογο που βοηθά να προωθήσουν την ψυχική επεξεργασία που οδηγεί την απόφαση να εγκαταλείψει τη γη. Μετά από μια σκηνή στο σπίτι, καθώς και μια σκηνή με τον φίλο της τέχνασμα, η απάντηση να φύγει είναι διαθέσιμη και προφανώς για να αγνοήσει.

Το βιβλίο δεν είναι ατυχές ή αξιοσημείωτο, ωστόσο, διαβάζει όπως η γνήσια ζωή. Όποιος έχει αποφασίσει ποτέ να πάρει, καθώς και να μετακινήσει ή να πάρει ένα σπαθί από όλα όσα καταλαβαίνουν καθώς και όπως όπως μπορεί να συσχετιστεί με αυτό το βιβλίο. Ακόμη και οι άνθρωποι που έχουν σκεφτεί να το κάνουν αυτό, ωστόσο, ίσως να επιλέξουν να μείνουν μπορούν να κατανοήσουν ακριβώς πώς τα συναισθήματα παίζουν ρυμουλκό του πολέμου με την απαίτηση να ξεφύγει. Είναι πανέμορφη αφήγηση αφού αισθάνεται πραγματική.

Το έργο τέχνης είναι φανταστικό. Υπάρχει ένας λεπτός τόνος σε ολόκληρο το βιβλίο. Αυτό δεν είναι να δηλώσει ότι τα μολύβια δεν είναι λεπτομερή ή ο χρωματισμός δεν είναι ζωντανός. Το βιβλίο έχει απλώς την εμφάνιση απλών ανθρώπων που ασχολούνται με την τυπική ζωή, ωστόσο χρησιμοποιούν κοστούμια καθώς και να σταματούν τα θέματα παραπάνω από τις ικανότητες των τυπικών ανθρώπων. Το συναίσθημα σε αυτό το βιβλίο είναι μια απόδειξη για το έργο τέχνης, καθώς και σίγουρα παρέχει στο κόμικ μια αιώνια εμφάνιση που θα βοηθήσει πολύ όταν εγκαθίσταται στα αστέρια.

Ο καπετάνιος Marvel είναι ένα καταπληκτικό πρώτο ζήτημα. Η κατεύθυνση για τη σειρά έχει ρυθμιστεί καθώς και αυτό το πρόβλημα μετακινεί αυτά τα κομμάτια καλά στη θέση του. Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο να κατανοήσουμε ή κάποια απειλή στον κόσμο. Είναι ένα άτομο που αποφασίζει για τον εαυτό της να ξεφύγει καθώς και να κάνει κάτι που πρέπει να κάνει. Φανταστική αρχή σε μια σειρά καθώς και κάποιος όλοι πρέπει να παρακολουθούν το βλέμμα τους αν δεν επιλέγουν ήδη αυτό το βιβλίο. Αυτό έχει γράψει γύρω από αυτό το “Hawkeye του 2014”.

4 από τα 5 Geek Goggles

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Ερυθρός
Κελάδημα

LinkedIn
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Pinterest

Facebook
Τσέπη

Whatsapp

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Επενδύσεις στην ποικιλομορφία: Η αφρικανική αμερικανική κωμική ήρωα είναι πολλοί υπερήρωες που αντιπροσωπεύουν πολλές διαφορετικές φυλετικές εθνότητες στα κόμικς. Πολλοί από αυτούς τους χαρακτήρες δεν έχουν δει αόρατο από το mainstream. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι χαρακτήρες τους δεν είναι τόσο σημαντικοί ή συλλεκτικοί. Κατά συνέπεια, βλέπουμε μερικές σημαντικές τροποποιήσεις και στα δύο σύμπαντα. Σύντομα, το φύλο καθώς και η εθνικότητα δεν θα είναι η…
22 Μαΐου 2022in “κόμικς”

Geek Goggle Κριτικές: Το Fantomex Max #1Brandon Borzelli’s Gok Goggle Evaluations Fantomex Max #1 από 4 Max (Marvel Comics) Hope, Crystal & Loughridge Fantomex είναι ένας χαρακτήρας που πιστεύω ότι πιστεύω ότι είναι ο τέλειος υποψήφιος για μια σειρά Max. Είναι τύπος James Bond (με εγκληματία…
5 Οκτωβρίου 2013in “Comics”

Geek Goggle Κριτικές: Marvel World εναντίον Wolverine #3Brandon Borzelli’s Geek Goggle Αξιολογήσεις Marvel World εναντίον Wolverine #3 από 4 Marvel Comics Maberry, Campbell & Loughridge Wolverine προσπαθεί ακόμα να βοηθήσει να σώσει τον κόσμο όπως περισσότερο καθώς και περισσότεροι ήρωες στο φθινόπωρο. Αυτό είναι το τεράστιο πρόβλημα που…
19 Αυγούστου 2011in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.