Το Funko Universe Month ξεκινά στο IDW αυτό το Μάιο

Πάρτε το funko σας σε αυτό το Μάιο! Το παράξενα δημοφιλές ποπ! Οι φιγούρες βινυλίου έχουν αναμορφώσει με επιτυχία το τοπίο των συλλεκτικών αντικειμένων και τώρα έχουν προετοιμαστεί για να πάρουν κόμικς από την καταιγίδα σε μια ειδική εκδήλωση από το IDW Publishing. Οι Funko και IDW συνδυάζουν δυνάμεις για να φέρουν τους οπαδούς funko-zed εκδόσεις μερικών από τους πιο αναγνωρίσιμους και αγαπημένους χαρακτήρες σε όλη την ποπ κουλτούρα.
Το Funko Universe Month θα περιλαμβάνει μερικά από τα πιο περιζήτητα ποπ! Βινύλιο φιγούρες που σχετίζονται με τη ζωή σε πέντε εκτός του τοίχου με ένα βολές από το Creative Stable του IDW: Ghostbusters, Teenage Mutant Ninja Turtles, τα αρχεία X, το shortcake φράουλας και ο δικαστής Dredd.

“Η δημοτικότητα του Funko είναι εκτός των διαγραμμάτων και η IDW είναι εκστατική για να φέρει αυτούς τους χαρακτήρες στη ζωή με τον τρόπο του κόμικς”, δήλωσε ο Greg Goldstein, Πρόεδρος και COO, IDW Publishing. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας με το Funko με αυτό το ειδικό γεγονός.”

“Το Funko Collectibles ξεκίνησε σε καταστήματα κόμικς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στις ρίζες μας σε αυτή τη μοναδική συνεργασία! ” δήλωσε ο Ben Butcher, αντιπρόεδρος του Creative, Funko.

“Ο γάμος της ισχυρής ικανότητας αφήγησης του IDW με το έντονο στυλ της μάρκας Funko είναι ο καλύτερος αγώνας και δεν μπορούμε να περιμένουμε τους οπαδούς οπουδήποτε να δουν τι έχουμε δημιουργήσει!”
δήλωσε ο David Hedgecock, αρχισυντάκτης, IDW Publishing.

Η διασκέδαση του Μήνα Funko Universe θα επεκταθεί επίσης πέρα ​​από τους βασικούς τίτλους παραπάνω για να συμπεριλάβει ειδικά καλύμματα παραλλαγών για πίσω στο μέλλον #20, Orphan Black: Deciations #3, Dirk απαλά: ο σολομός της αμφιβολίας #8, Star Trek: Boldly Go # 8, The PowerPuff Girls: The Time Tie #1, Donald Duck #20, Mickey Mouse #20, Comics & Stories του Walt Disney #738, όλα χτυπώντας κωμικά καταστήματα τον Μάιο.

Σχετικά με το IDW
Η IDW Media Holdings, Inc. (OTCQX: IDWM) είναι μια πλήρως ενσωματωμένη εταιρεία μέσων ενημέρωσης, η οποία περιλαμβάνει δημοσίευση, παιχνίδια, ψυχαγωγία και το San Diego Comic Art Gallery.

Το κόμικ του IDW Publishing και ο κατάλογος γραφικών μυθιστορήματος περιλαμβάνουν μερικές από τις πολλές δημοφιλείς μάρκες απόλαυσης του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των μετασχηματιστών, του μικρού μου πόνυ, του Star Trek, των Teenage Mutant Ninja Turtles, των Ghostbusters και των κλασικών χαρακτήρων της Disney. Στο πυρήνα του IDW είναι η δέσμευσή του για κόμικς που ανήκουν στο δημιουργό, συμπεριλαμβανομένων 30 ημερών της νύχτας, του Locke & Key, του Wormwood, του Ragnarök, του V-Wars και του Archangel από τον συγγραφέα Sci-Fi William Gibson.

Το IDW Publishing φιλοξενεί επίσης τα αναγνωρισμένα και βραβευμένα αποτυπώματα. Κορυφαία ράφι, Βιβλιοθήκη των Αμερικανικών Κόμικς, Yoe! Βιβλία και εκδόσεις καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη πρωτότυπη τέχνη που δημοσιεύθηκε ποτέ στα αμερικανικά κόμικς.

Η διαφορετική σύνθεση του IDW Games περιλαμβάνει το διεθνές φαινόμενο Machi Koro, καθώς και τα παιχνίδια με άδεια χρήσης όπως τα αρχεία X, πίσω στο μέλλον, το Godfather και το TMNT.

Η IDW Ewherment χρησιμεύει επί του παρόντος ως παγκόσμιος διανομέας της Wynonna Earp που εκπέμπει στο κανάλι Syfy στις ΗΠΑ και παράγει απαλά το BBC America Dirk, με βάση τον καλύτερο πωλητή από τον Douglas Adams με πρωταγωνιστή τον Elijah Wood και τον Sam Barnett και τον Brooklyn Animal Control για το δίκτυο των ΗΠΑ.

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Ερυθρός
Κελάδημα

LinkedIn
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Pinterest

Facebook
Τσέπη

Whatsapp

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Οι διανομείς Diamond Comic Distributors που ονομάζονται συνεργάτη διανομής Premiere για το FunKocomiclist δεν δημοσιεύουν συνήθως δελτία τύπου για τα παιχνίδια, αλλά αγαπάμε το Funko Pops μας, οπότε κάνουμε μια εξαίρεση. Το δελτίο Τύπου ακολουθεί: Απελευθέρωση των μέσων ενημέρωσης – Οι διανομείς Diamond Comic, ο μεγαλύτερος διανομέας κόμικς, γραφικά μυθιστορήματα και εμπορεύματα ποπ κουλτούρας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήταν …
18 Ιουνίου 2021in “Comiclist”

Προεπισκόπηση Η απελευθέρωση Catalogmedia του Μαρτίου 2017 – Η Μάρτιος Έκδοση του Diamond Comic Distributors ‘Monthly Previews Catalog φτάνει σε κωμικά καταστήματα την 1η Μαρτίου και διαθέτει κωμικά βιβλία, γραφικά μυθιστορήματα, παιχνίδια και άλλα εμπορεύματα ποπ κουλτούρας που έχουν προγραμματιστεί για να ξεκινήσουν την πώληση από τον Μάιο του 2017 …
23 Φεβρουαρίου 2017in “Comics”

Τα Funko και Diamond Select Toys ανακοινώνουν δωρεάν Ημέρα κόμικς 2022 Merchandisediamond ανακοίνωσε την δωρεάν ημέρα των κωμικών βιβλίων 2022 προεπισκόπηση αποκλειστικά συλλεκτικά εμπορεύματα. Το δελτίο Τύπου ακολουθεί: Δέσμευση μέσων – Diamond Comic Distributors είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επερχόμενη κυκλοφορία του 2022 δωρεάν Ημέρα κόμικς (FCBD) προεπισκόπηση αποκλειστικών (PX) συλλεκτικά εμπορεύματα που διατίθενται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Σάββατο, Μάιος …
14 Δεκεμβρίου 2021in “Comiclist”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.