Τα κόμικ Roger’s Comic Ramblings: Knockabout Comics ‘Calculus Feline

Αυτή η δημοσίευση κατατίθεται στο πλαίσιο:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις καθώς και στήλες

Roger Ash

από τον Roger Ash

Λογισμός γάτα

Μία από τις πολλές προεξέχουσες δημιουργίες του Emerson Emerson είναι η γάτα του λογισμικού. Ωστόσο, ο χαρακτήρας δεν έχει τίποτα να κάνει με τα μαθηματικά. Αντ ‘αυτού, ξοδεύει τις μέρες του να τρέχει γύρω με ένα χαμόγελο σταθερά συνδεδεμένο με τη συμφωνία του, ενώ η λατρευτική του δημόσια τον εκτοξεύει με μπουκάλια, τούβλα, καθώς και κροτίδες βρωμιάς. Όταν παίρνει το σπίτι το βράδυ, το μόνο που θέλει είναι κάτι να φάει καθώς και να κλωτσήσει μπροστά από την τηλεόραση απολαμβάνοντας μία από τις προτιμώμενες παραστάσεις του όπως το Supercar ή το Rawhide. Ωστόσο, αυτό δεν είναι στις κάρτες. Αντ ‘αυτού, η τηλεόρασή του τον πλημμυρίζει με διαφημίσεις, κανονικά για τα wwkeeky weets (“Το Skweekier Weet με το Weetier Skweek!”). Μισεί την τηλεόρασή του, ωστόσο του αρέσει επίσης. Το 1987, όλες οι περιπέτειες του Calculus Cat συλλέχθηκαν στον θάνατο στην τηλεόραση. Αυτή η συλλογή έχει εδώ και πολύ καιρό εκτός εκτύπωσης, καθώς και ο Emerson μόλις πρόσφατα το ενημερώθηκε, καθώς το έφερε πίσω στην εκτύπωση ως Calculus Cat, εν μέρει με μια εκστρατεία Kickstarter, καθώς και προσφέρεται να αγοράσει από το Westfield τώρα.

Ως ένας από τους υποστηρικτές του Kickstarter, έχω ήδη το βιβλίο καθώς και επιτρέψτε μου να σας πω, είναι υπέροχο. Εκτός από τις λωρίδες που συλλέγονται στον θάνατο στην τηλεόραση, περιλαμβάνει 20 σελίδες νέων λωρίδων γάτας λογισμικού συν μια γκαλερί δημιουργών που κάνουν τη δική τους λαβή της γάτας. Οι ιστορίες μοιράζονται κυρίως την παρόμοια δομή του λογαριθμού που έχει μια δύσκολη μέρα καθώς και το σπίτι που έρχεται, καθώς και με την τηλεόρασή του. Ωστόσο, δεν πιστεύετε ότι αυτό δείχνει ότι όλες οι ιστορίες είναι οι ίδιες. Πιστέψτε αντί για έναν παίκτη τζαζ που αυτοσχεδιάζετε ένα σόλο. Ναι, το τμήμα ρυθμού καθώς και η εξέλιξη της χορδής παραμένει σταθερή, ωστόσο κάθε σόλο εξακολουθεί να είναι μοναδικό. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο Emerson χρησιμοποιεί τη δομή της ιστορίας για να πάει σε ό, τι riff χτυπά την φαντασία του. Συχνά, οι ιστορίες ελέγχουν τη σύνδεση μεταξύ της γάτας λογισμικού καθώς και της τηλεόρασής του. Μέχρι το τέλος του βιβλίου, έχετε μια πληρέστερη αντίληψη της σύνδεσής τους από ό, τι μπορείτε να πάρετε από οποιοδήποτε είδος μονής ιστορίας. Heck, έχουν ακόμη και συναρπαστικές συζητήσεις κατά περιόδους.

Αν και δεν είναι στο βιβλίο, αυτό το σχέδιο απεικονίζει πλήρως τη σύνδεση του Calculus Cat με την τηλεόρασή του. (Μια αποζημίωση από πριν από λίγα χρόνια.)

Αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς πώς πηγαίνει κανονικά. Ως επί το πλείστον, η τηλεόραση Pokes καθώς και prods στο λογισμικό μέχρι να βρεθεί στα πρόθυρα της βίας, καθώς και τότε κάνει κάτι για να τον βάλει. Εκτός από όταν ο Λογισμός γάτα τρελαίνεται, μπορείτε να πείτε καθώς παίρνει ακραίες θέσεις που αξίζουν έναν χαρακτήρα σε ένα cartoon Tex Avery. Εάν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, αυτές οι ιστορίες είναι επίσης πραγματικά αστείες. καθώς και δεν είναι απλώς διασκεδαστικό να διαβάζουν. Είναι επίσης διασκεδαστικό να βλέπουν ως φόντο, καθώς και λεπτομέρειες μετατοπίζονται από τον πίνακα σε πίνακα.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για τις ιστορίες από αυτό; Μπορεί. Διαβάζοντάς τα, μπορώ να συσχετίσω με τον αγώνα της γάτας λογισμικού. Με κάνει να πιστεύω για τους αγώνες που ασχολούμαι καθημερινά που ζουν και εργάζομαι. Σε βαθύτερο επίπεδο, με έκανε να πιστέψω μερικούς από τους αγώνες που είχα με την κατάθλιψη. Ή ίσως διαβάζω πολύ σε αυτό. Μπορεί απλώς να είναι ιστορίες τόσο για μια αιλουροειδής όσο και για την τηλεόρασή του. Θα το αφήσω τόσο πολύ όσο ο επισκέπτης να αποφασίσει.

Η γκαλερί που καταλήγει στο βιβλίο είναι μια γνήσια μικτή τσάντα δημιουργών των οποίων το έργο μου αρέσει, μερικοί που δεν έχω ακούσει ποτέ πριν, καθώς και οπουδήποτε ενδιάμεσα. Οι συνεισφέροντες περιλαμβάνουν τον Dave McKean (Sandman), τον Roger Langridge (Snarked!, Muppet Show), τον John McCrea (επιθέσεις του Άρη!, Hitman), καθώς και περισσότερα. Η προσωπική μου προτιμώμενη είναι μια ικανοποιητική ανάμεσα στον γάτα του λογισμικού καθώς και την γάτα του Fatdy του Freddy από τον Gilbert Shelton.

Λογισμός του Felise από την Search Emerson είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό βιβλίο που είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει ένα χαμόγελο. Είναι γεμάτο φανταστικά παραδείγματα της ικανότητας του Emerson ως αφηγητή καθώς και καλλιτέχνη. Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα ικανοποιητικό βιβλίο που είναι απολύτως εκτός του συνηθισμένου, λογισμικού γάτα είναι το βιβλίο για εσάς.

Τώρα, πηγαίνετε να ελέγξετε ένα κόμικ!

Αγορά

Λογισμός γάτα

Leave a Reply

Your email address will not be published.