DC Regeneration Επανεξέτασε το Remedially

Αυτή η δημοσίευση κατατίθεται στο πλαίσιο:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις καθώς και στήλες,
Αναθεωρήσεις προϊόντων

KC Carlson

Μια στήλη KC από τον KC Carlson

DC World Regirth: The Deluxe Edition

Η πρόσφατη έκδοση hardcover (αλλιώς κατανοείται ως Deluxe Edition) του DC World Regeneration Special είναι μια αρκετά καλή παρουσίαση/πακέτο, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πραγματικά επαρκή πρόσθετα πράγματα, πέρα ​​από τη λαμπερή δέσμευση του hardcover. “Λουξ”. Ωστόσο, αν θέλετε να κρίνετε μόνοι σας, εδώ είναι μια χρήσιμη ανατροπή του περιεχομένου (πέρα από την φανταστική ιστορία από τον Geoff Johns, τον Gary Frank, τον Ethan van Sciver, τον Ivan Reis, καθώς και τον Phil Jimenez, φυσικά):

Εισαγωγή από τον Πρόεδρο της DC Home Entertainment Diane Nelson (την πρώτη της για την εταιρεία).

Αναπαραγωγές όλων των καλύψεων παραλλαγών, εκτός από τα επιλεγμένα διαφημιστικά έργα τέχνης.

Οι σχολιασμοί που αποκαλύπτουν την προφητεία του μεγάλου μυστικού της ιστορίας.

Σημαντικά νέα στυλ χαρακτήρων που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά εδώ (με σχολιασμούς), συμπεριλαμβανομένων:

Batman από τον Greg Capullo

Superman από τον Patrick Gleason

Wonder Lady από τον Tony S. Daniel

Nightwing από τον Javier Fernandez

Superboy από τον Jorge Jimenez

Donna Troy από τον Brett Booth

Wally West Flash από τον Brett Booth

Aquaman από τον Brad Walker

Πράσινο βέλος από τον Otto Schmidt.

Το στυλ του Brett Booth για τη Donna Troy.

Ένα κρυμμένο πλεονέκτημα είναι ότι το βιβλίο εκτυπώνεται σε χαρτί ενός βαρύτερου αποθέματος από το αρχικό κόμικ, το οποίο είναι πολύ πιο δεκτικό στο λεπτό χρωματισμό από τον Brad Anderson, τον Jason Wright, τον Gabe Eltaeb, καθώς και το Hi-Fi.

(Κάπως πολύ πιο ενοχλητική είναι η αλήθεια ότι το “eltaeb” είναι “beatle” που γράφεται προς τα πίσω. Τι συμβαίνει με αυτό; καθώς και το “hi-fi” είναι επίσης ένα παλιό θορύβιο που χρησιμοποίησα για να παίξω τα αρχεία Beatles! Καταλάβετε ποιος θαμμένο τον Παύλο;… Δεν υπάρχουν επαρκείς θεωρίες συνωμοσίας στο DC αυτές τις μέρες, χωρίς αυτό …;)

Και τότε υπάρχει η πραγματική ιστορία…

Ένα κάλυμμα παραλλαγής παγκόσμιας αναγέννησης DC

Για όσους από εσάς ψάχνετε για πολύ περισσότερα σχετικά με την πραγματική ιστορία, την εξέτασα πολύ πρώτα τον Μάιο, καθώς και μπορείτε να το ελέγξετε εδώ.

Έχοντας ελέγξει τουλάχιστον 100 ιδιωτικά κόμικς αναγέννησης DC, γιατί τότε μπορώ να δηλώσω ειλικρινά ότι κατανοώ και τα δύο τι συμβαίνει εκεί πολύ καλύτερα από ό, τι προηγουμένως, καθώς είμαι ευχαριστημένος που οι κύριοι τίτλοι DC είναι για άλλη μια φορά στη ρουτίνα μου Διαβάζοντας στοίβα. Επιπλέον, διαβάζω πολύ περισσότερο, καθώς και πολύ περισσότερα από αυτά στην ίδια εβδομάδα που δημοσιεύονται (κάτι που δεν έχω κάνει συνηθισμένα για χρόνια), καθώς και να απολαμβάνω ένα μεγάλο μέρος τους. Χορηγημένος, δεν διαβάζω 100% σε όλη τη γραμμή μάλλον ακόμα. (Πολύ πολυάριθμοι τίτλοι Batman με κάνουν να θέλω να βγαίνω έξω στο δάσος καθώς και πραγματικά να χτυπήσουν νυχτερίδες – αφού οι δημιουργοί στο διαδίκτυο είναι πολύ μακριά).

Αλλά όχι ό, τι είναι τέλειο … ακόμα. Η επανεξέταση της παγκόσμιας αναγέννησης DC μου υπενθύμισε πρόσφατα κάτι που πιθανότατα δεν ενθουσιάστηκε η DC για να θυμηθώ. Διδάστηκαν όλα τα φοβερά πράγματα στην αρχική βολή για να μας κάνουν να αναπνέουμε εν αναμονή … ωστόσο, αν δεν μου έλειπε κάτι, δεν έχουν ακόμη πλησιάσει για να πληρώσουν οποιοδήποτε είδος αυτών των συμβουλών ακόμα. Είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν είμαι μόνος που πιστεύει ότι μια αποπληρωμή (ή τρεις) πρέπει να συμβεί σχετικά σύντομα … καθώς και πολύ καλύτερα αξίζει την αναμονή!

___________________________________

KC Carlson Sez: Aaaaannnnnnndddddd … Είμαι (κυρίως) από εδώ για το 2016 !!! Ο Ρότζερ πιθανότατα θα με κάνει να κάνω κάποιο είδος έτους σε εξέλιξη για εκείνη την εβδομάδα κενών μεταξύ των Χριστουγέννων καθώς και της Πρωτοχρονιάς (υποθέτοντας ότι το καταφέρω μέσω της ετήσιας διαδρομής μου 2.000 μιλίων). Γεια, Beau! Πολύ καλύτερα προετοιμαστείτε για ένα από αυτά τα πραγματικά μεγάλα γεύματα…

Το Westfield Comics δεν είναι υπεύθυνος για τα χαζή πράγματα που λέει η KC. Ιδιαίτερα αυτό το πράγμα που πραγματικά σας ενοχλούσε. όπως ακριβώς το 2016 με ενοχλούσε κυρίως…

Leave a Reply

Your email address will not be published.