Προεπισκόπηση Comiclist: Herald Lovecraft και Tesla#9

Release Media – Όταν ο Houdini και ο Lovecraft μεταφέρονται στην υπόγεια αίθουσα τελετών του Sean Breag, η Sonia Greene και η Tesla Rush για να τους σώσουν από τη μετασχηματιστική δύναμη της αναβαθμισμένης βελόνας του Zur’in Xal σε μια αντιπαράθεση που αφήνει πολύ περισσότερες ερωτήσεις από τις απαντήσεις.
Συγγραφέας: John Reilly
Όνομα καλλιτεχνών: Tom Rogers (μολύβια), Dexter Weeks (χρώμα, γράμματα)
Καλύψτε καλλιτέχνες: Tom Rogers
32 pgs./ t / fc
3,99 $

Τι λένε οι άνθρωποι για τον Herald:

“Τα τέρατα, η μαγεία και το χάος που περιλαμβάνουν γνωστές ιστορικές μορφές που κατευθύνονται προς τα κάτω σε ένα σκοτεινό μονοπάτι. Μου αρέσει!” (Scifipulse)

“Συνολικά, αυτό το κόμικ είναι μια απόλαυση για να διαβάσετε και έχει κάνει μια φαινομενική δουλειά δημιουργίας χαρακτήρων που είναι τόσο γοητευτικά γελοίο, ότι οτιδήποτε κάνουν φαίνεται να αξίζει να διαβάσετε”. (Γραφική πολιτική)

“Ισχυρό ορισμό χαρακτήρων, υπερβολή που έγιναν στο όνομα της καθαρής διασκέδασης και η προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει το” Herald “ένα βιβλίο για να κρατήσει το ραντάρ σας”. (Comics Multiversity)

Σχετικά με το Action Lab Entertainment- που διαμορφώθηκε το 2010 με σκοπό τη συγκέντρωση των συλλογικών ταλέντων τους σε μια ενιαία, ισχυρή οντότητα, τα μέλη της Action Lab Home Entertainment έχουν πολλά χρόνια σε πολυμέσες εκδόσεις, σχεδιασμό και επιχειρήσεις. Η πρώτη τους απελευθέρωση, το κάταγμα, χρηματοδοτήθηκε με επιτυχία μέσω του Kickstarter και επειδή τότε συνέχισαν την αποστολή τους να παράγουν υψηλής ποιότητας ψυχαγωγίας. Επειδή ο σχηματισμός του, τα βραβεία για το A.L.E συνεχίζουν να βασίζονται σε καθημερινή βάση. Μεταξύ των πολύ πιο δημοφιλών τίτλων του είναι όλα τα υλικά ηλικίας όπως το Eisner, το Glyph, το Shel Dorf Award Diminated Series Princeless, Amazing (βασισμένη στην τηλεοπτική σειρά Nickelodeon), ο Molly Danger του Jamal Igle, ο καλλιτέχνης/ συγγραφέας Katie Cook’s Gronk και Gayle Middleton’s (My Little’s (My Little Pony, το Littlest Pet Shop) τερατώδες αξιαγάπητα vamplets. Οι ώριμοι αναγνώστες του Action Lab Exprint Action Lab Danger Zone συνεχίζουν να ωθούν το φάκελο της Comics Home Entertainment με τίτλους που ποικίλουν ως κύριοι μαριονέτας του Charles Band και ο Dan Mendoza πάνω από τα κορυφαία φρίκη-κωμωδία Zombie Tramp, Vampblade και Itty Bitty Bunnies στο Rainbow Pixie Candy Land, και κοινωνικά συναφείς τίτλους, όπως το Southern Dog, το Kingdom Bum και το Tomboy του Goodwin.

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Ερυθρός
Κελάδημα

LinkedIn
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Pinterest

Facebook
Τσέπη

Whatsapp

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Προεπισκόπηση Comiclist: Η απελευθέρωση του Herald Lovecraft και του Tesla #5Media – το πάρτι συνταξιοδότησης του Mark Twain γίνεται θανατηφόρα όταν φτάνει το βιβλίο Golem William Wilde. Εν τω μεταξύ, ο Harry Houdini και η Susan Lovecraft μαθαίνουν πολύ περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε να διεισδύουν σε ένα από τα séances του Aleister Crowley. Herald: Lovecraft…
29 Ιουλίου 2015in “κόμικς”

Προεπισκόπηση comiclist: Herald Lovecraft και Tesla #6Media Release – Καθώς ο Mark Twain ταιριάζει με ένα βιβλίο Golem, ο Houdini μαθαίνει ένα φοβερό μυστικό για την πρόοδο της Amelia Earhart στο αλλού. Στη Βιέννη, ένας λιμοκτονικός καλλιτέχνης ανακαλύπτει τον πιο σκούρο σκοπό του. Herald: Lovecraft και Tesla #6 συγγραφέας: J…
3 Σεπτεμβρίου 2015in “κόμικς”

Προεπισκόπηση Comiclist: Ο Herald Lovecraft και ο Tesla Volume 3 που δεσμεύουν την απελευθέρωση του κόμβου Tpmedia – η αγάπη είναι στον αέρα όταν η λατρεία του Cthulhu μετατρέπει τους πιστούς του σε θλιβερά θηρία σάρκας. Στη Βιέννη, ο Χίτλερ ανταποκρίνεται σε ένα RSVP από κάτι παλιό. Ο Lovecraft και ο Houdini βρίσκουν τον εαυτό τους σε κάτι νέο. Η Sonia Greene κυνηγά …
20 Δεκεμβρίου 2016in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.