Ο οδηγός σας για το Blade Runner 2019 Comic Series

Τον Ιούλιο, ο Titan Comics έκανε το ντεμπούτο της σειράς Comic Series 12 θέσεων. Με τον βραβείο της Ακαδημίας, τον Michael Eco-Friendly (ο οποίος επίσης συνέθεσε το Blade Runner 2049), με βοήθεια από τον μακρόχρονη συνεργάτη καθώς και τον επαγγελματία Comics Mike Johnson. Ο Andres Guinaldo, των οποίων τα πιστωτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν τις σειρήνες Gotham City, Dark Reign: Hawkeye #5, καθώς και το άσυλο του Joker: The Riddler, απεικονίζει τον τίτλο.

Ο Johnson δήλωσε στο Syfy σε συνέντευξή του ότι η σειρά Comic του Blade Runner 2019 είναι μέρος των “φιλόδοξων σχεδίων του Alcon για να κρατήσει το franchise τόσο σε ζωή όσο και ζωντανό”. Είναι επίσης μια πολύ αναμενόμενη προσπάθεια να «οικοδομήσουμε τον κόσμο του Blade Runner», καθώς και να αποτίσουν φόρο τιμής στην ταινία του 1982 που σκηνοθέτησε ο Ridley Scott. Αυτή η ταινία βασίζεται χαλαρά στο βιβλίο του Philip K. Dick Do Androids Dream of Electric Sheep;. Έχει πρωταγωνιστήσει τον Harrison Ford ως Rick Deckard καθώς και τον καθυστερημένο φανταστικό Rutger Hauer ως ηγέτη Nexus-6 Rory Batty.

Γνωρίστε την Ash Ένας επαγγελματίας δρομέας Blade

Πιστωτική εικόνα: Pinterest

Χ

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 δευτερόλεπτα 12 λεπτών, 40 δευτερόλεπτα

Ζω
00:00
12:40
12:40

Το Blade Runner 2019 βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς χρονοδιάγραμμα με την ταινία του 1982. Ωστόσο, απομακρύνεται από την αφήγηση του Deckard καθώς και εισάγει έναν επαγγελματία δρομέα Blade που ονομάζεται Ash. Ο θηλυκός δρομέας έχει την εντολή να διασώσει τον σύζυγο καθώς και το παιδί του Αλέξανδρου Selwyn, οι οποίοι έχουν απαχθεί από αναπαραγωγούς. Η σειρά υπόσχεται να συνδεθεί με τον αρχικό δρομέα Blade καθώς και το 2017 Blade Runner 2049 ενώ παράγει τη δική του ιστορία cyber-noir.

Ήδη το εξώφυλλο του προβλήματος One Hearkens πίσω στην αρχική ταινία, καθώς όλα επιβεβαιώνουν ότι η τέφρα καθώς και ο Deckard είναι συνομηλίκοι. Η ντουλάπα της τέφρας – το παλτό, το φόρεμα πουκάμισο, καθώς και η γραβάτα – καθώς και το πυροβόλο όπλο είναι παρόμοιο με το Deckard’s. Πολύ πιο ελκυστική είναι η σιλουέτα πίσω από την Ash. Φαίνεται να είναι η Rachel’s, ένα πρωτότυπο Nexus-7. Η Ρέιτσελ, φυσικά, ήταν το επιτόκιο του Deckard’s Like Enect για την αρχική ταινία, ενισχύοντας επιπλέον τη σύνδεση μεταξύ αυτών των τριών χαρακτήρων. Αυτά τα αυγά του Πάσχα υποδηλώνουν τέφρα, Deckard, καθώς και Rachel είναι όλα συνδεδεμένα με την ιστορία. Έτσι θα είναι συναρπαστικό να δούμε αν θα διασταυρωθούν σε μελλοντικά θέματα.

Προσθήκη στο franchise του Blade Runner

Πιστωτική εικόνα: Pinterest

Ενώ και οι δύο ταινίες βομβάρδισαν στο box office, η σειρά κατέληξε να είναι ένα λατρευτικό κλασικό. Μια λίστα με το DW για ακριβώς πώς η ταινία κέρδισε τους οπαδούς των σκληρών πιστώσεων δικαίως πιστωτικών βαθμολογιών “Το σκοτεινό και το μυστηριώδες σύμπαν”, ο σκηνοθέτης Ridley Scott παρήγαγε ως εξαιρετικά επιρροή. Επίσης, επαινεί τη βαθιά, πολυεπίπεδη ιστορία του Blade Runner, καθώς και την βαθιά της προϋπόθεση του. Όλοι μαζί αυτά τα υψηλά σημεία γύρισαν την ταινία σε πολιτιστικό άξονα, με μια βάση ανεμιστήρων που είναι τόσο αφοσιωμένη όσο είναι παθιασμένη. Οι οπαδοί του Blade Runner υποστηρίζουν την ταινία όσο το δυνατόν περισσότερο, όπως οι οπαδοί της MCU ή οι οπαδοί του Star Wars του Old. Ζήτησαν για μια κινηματογραφική επανέκδοση της αρχικής ταινίας. Παράγονταν επίσης σε διαφορετικές τοποθεσίες ανεμιστήρων αφιερωμένες στην ταινία.

Επιπλέον, πολλά εμπορεύματα Get Blade Runner, ακόμη και ακριβά αναμνηστικά. Σε μια λειτουργία Lottoland για τα πολλά δαπανηρά κινηματογραφικά αναμνηστικά του κόσμου, περιγράφουν ότι ένας ανεμιστήρας του ατόμου πήρε το αρχικό όπλο του Deckard για $ 270.000. Εντυπωσιακά, τα αναμνηστικά αναμνηστικά από το διάσημο franchise Star Wars. Η φώτα του Luke Skywalker από την κινηματογραφική ταινία του 1977 πήγε για $ 30.000 λιγότερο, καθώς και το αρχικό blaster του Han Solo που προσφέρθηκε για $ 200.000. Σχεδόν μια συμφωνία. Αυτή η συντριπτική υποστήριξη είναι ακριβώς γιατί το franchise του Blade Runner συνεχίζεται. Όπως και αν η αφοσίωση των οπαδών καθώς και ο ενθουσιασμός για το franchise είναι κάθε είδους ένδειξη, αυτή η κωμική σειρά θα προσφέρει πολύ με την πάροδο του χρόνου.

Ένας κόσμος δυνατοτήτων

Πιστωτική εικόνα: Pinterest

Blade Runner 2049, 2017 Η εξέχουσα συνέχεια του Blade Runner, βομβαρδίστηκε και στο box office. Ωστόσο, ήταν κριτικά αναγνωρισμένος, με τον κριτικό ταινιών Rolling Stones Peter Travers να το χαιρετίσει ως άμεσο κλασικό. Επικροτούσε τη δράση του Harrison Ford καθώς και του Ryan Gosling. Επίσης, χειροκροτούσε τον σκηνοθέτη Denis Villeneuve. Ο Travers σημείωσε επίσης το έργο Cam του Roger Deakins, ο οποίος κέρδισε ένα Όσκαρ για αυτή την ταινία.

Το Green καθώς και ο Johnson θα συνεχίσουν να ελέγχουν τα θέματα του Franchise Central στο Canon του Blade Runner. Αν κάτι το franchise είναι πολύ πιο κατάλληλο σήμερα, παρείχε τις γρήγορες βελτιώσεις στην τεχνολογία. Τούτου λεχθέντος, οι οπαδοί σίγουρα θα κοιτάξουν μπροστά ακριβώς για το πώς είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς και ο Johnson θα σαρώσει τον κόσμο του Blade Runner καθώς και τους διαφορετικούς, αναλογικούς χαρακτήρες του. Κατά μήκος της μεθόδου αναμένει ότι η σειρά θα εμβαθύνει σε ανησυχίες σχετικά με το τι χρειάζεται για να είναι ανθρώπινη ως Blade Runner καθώς και το Blade Runner 2049 έκανε πριν.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.