Ο David Ramsey στο New CW Show που ονομάζεται «Justice U» που επιστρέφει ως John Diggle

με την είδηση ​​ότι η CW είναι διαθέσιμη από την CBS καθώς και την Warner Bros., είμαστε διατεθειμένοι να προβλέψουμε το τέλος του Arrowverse. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Warner Bros. TV δεν μοιράζονται την ανησυχία μας ότι το cwverse των εκπομπών DC Comics θα τελειώσει. Ένα από τα πρωτότυπα επιστρέφει για να οδηγήσει μια νέα επίδειξη με πρωταγωνιστές νέους ήρωες καθώς και επιστρέφει σε μια κανονική σειρά! Ο David Ramsey, ο οποίος έπαιξε τον John Diggle με τον δεξί χέρι στο Oliver Queen/Green Arrow του Stephen Amell, συνεργάζεται με το CW ακόμα για άλλη μια φορά σε μια νέα παράσταση που ονομάζεται Justice U.

Καταρρίφουμε αυτό που καταλαβαίνουμε για τη δικαιοσύνη, καθώς και ακούγεται από τον Diggle για το τι δείχνει να επιστρέψει στο CW καθώς και στις ιστορίες DC Comics.

Τι είναι το νέο CW show του David Ramsey;

εικόνα μέσω του CW

Χ

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 δευτερόλεπτα 12 λεπτών, 40 δευτερόλεπτα

Ζω
00:00
12:40
12:40

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η Justice U πρόκειται να συμμορφωθεί με τον John Diggle ως “ξεκινά έναν νέο στόχο για την πρόσληψη πέντε νεαρών μεταδατικών σε online μυστικούς ως πρωτοεμφανιζόμενους σε ένα διάσημο πανεπιστήμιο. Εκεί θα επιβλέπει την εκπαίδευσή τους καθώς και θα τους εκπαιδεύσει να καταλήξουν να είναι οι ήρωες του αύριο. ” Φαίνεται λίγο σαν το X-Men ή οι άλλοι υπερήρωες της CW. Η εκπομπή θα πάρει την τοποθεσία στο Arrowverse, ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις οποίες προσλήφθηκαν πέντε Metahumans. Έτσι, θα μπορούσαμε να δούμε μέλη της νέας δικαιοσύνης να έρχονται στο CW; Ο Dick Grayson (που παίζεται από τον Brenton Thwaites) υπάρχει ήδη στους τιτάνες του HBO Max, ωστόσο έχουμε δει τους χαρακτήρες DCEU από το HBO Max να εμφανίζονται σε εμφανίσεις CW (π.χ. το θρυλικό δίλημμα στις απεριόριστες γη). Έτσι, θα πρέπει να περιμένουμε καθώς και να δούμε!

Στο Arrow, ο Ramsey ξεκίνησε ως σωματοφύλακας της Oliver Queen καθώς και αργότερα ο συνεργάτης του στο Team Arrow. Ως «Σπαρτιάτης», κατέληξε να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εγκληματικότητας, καθώς και την επίλυση των ζητημάτων. Έκανε αρκετές εμφανίσεις σε επεισόδια crossover, καθώς και άλλες εμφανίσεις CW. Μόλις τελείωσε ο Arrow, οι οπαδοί δεν ήταν σίγουροι τι θα συμβεί στον χαρακτήρα του Ramsey, αν και έκανε αρκετές εμφανίσεις στο CW Shows από πρόσφατα.

Σε συνέντευξή του στο Superhero Insider της SiriusXM, ο Ramsey μίλησε για το τι ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας John Diggle ήταν:

“Πιστεύω ότι ο John Diggle είναι κάποιος που θαυμάζω πολύ, προσωπικά. Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι πιθανότατα ένας από τους πιο αφοσιωμένους και ειλικρινείς ανθρώπους, καθώς και αφοσιωμένους ανθρώπους, ίσως να ικανοποιήσετε ποτέ τη μυθοπλασία καθώς και τη μη-φαντασία. Υπάρχει αυτό. Χωρίς να φτάσω τόσο ψηλά για όλα αυτά, πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας για να επιδιώξει να είναι. Ήταν εξαιρετικός για να βυθιστεί. Διευρύθηκε σε μεθόδους που δεν είχαμε προβλέψει. Ήταν γρήγορα ένας χαρακτήρας που από τον πιλότο θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί ή να διαγραφεί, καθώς και απλώς τύπος κρατούσε να μεγαλώνει καθώς και να προσελκύει τον εαυτό του στους οπαδούς, καθώς και οι άνθρωποι έπεσαν όπως με τον τύπο.

“Δεν χρησιμοποιώ σε κανένα είδος αυτού. Δεν το χρησιμοποιώ. Δεν χρησιμοποιώ τους ανθρώπους που σας σταματούν στο δρόμο ή οι άνθρωποι που θέλουν να τραβήξουν φωτογραφίες ή ακόμα και συνεντεύξεις όπως αυτό. Είναι ακόμα περίεργο για μένα. Το όλο φαινόμενο του Arrow και του Oliver Queen καθώς και του John Diggle καθώς και του Felicity Smoak, όλων αυτών των χαρακτήρων, εξακολουθεί να είναι λίγο μπερδεμένος για μένα ακριβώς πώς συνέβη αυτή η μαγεία. Σε συγκεκριμένο βαθμό, θα είναι ακόμα μαζί μου, ωστόσο, σε συγκεκριμένο βαθμό, τα κομμάτια που δεν είναι, θα χάσω. ”

Φαίνεται ότι ο Ramsey είναι εκστατικός για να διατηρήσει την εξάλειψη του John Diggle καθώς και, ελπίζουμε ότι η δικαιοσύνη θα το κάνει ακριβώς αυτό. Η Justice U προέρχεται από τον παραγωγό Superman & Louis Co-Exec Michael Narducci καθώς και από τον εκτελεστικό παραγωγό Zoanne Clack (ανατομία του Gray). Η Berlanti Productions θα δημιουργήσει τη σειρά σε συνεργασία με την τηλεόραση Warner Bros. Ο Greg Berlanti, η Sarah Schechter, ο David Madden, καθώς και ο Geoff Johns θα δημιουργήσουν εκτελεστικά μαζί με τον Narducci καθώς και το Clack. Εκτός από το πρωταγωνιστή στην επίδειξη, ο Ramsey θα κατευθύνει επίσης τον πιλότο.

Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τη δικαιοσύνη, ωστόσο, απολαμβάνετε αυτήν την περιοχή για πολύ περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τον John Diggle καθώς και το Arrowverse!

Τι πιστεύετε για τον David Ramsey πίσω ως John Diggle στο νέο CW Show Justice U; Επίσης, είστε εκστατικοί για να τον δείτε να επιστρέψει; Πιστεύετε ότι θα καταλήξει να είναι το Arrowverse-Friendly Lantern; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια!

Προτεινόμενη εικόνα μέσω οθόνης

Leave a Reply

Your email address will not be published.